طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ممنون از پاسختون

اگر خانم توی طلاق یک طرفه هم رفت و نتونست دلیلی بیاره براش منطقی یا همون شروط 12 گانه رو نتونست ثابت کنه و یه دلیل که برای قانون قابل قبول باشه نداشته باشه اون موقع آقا میتونه توی طلاق توافقی درخواست ضرر زیان کنه یا خیر؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .تحت عنوان ضرر و زیان خیر .اما میشه زن مالی به مرد دهد تا او را طلاق دهد .و اون توافقی است .اما فکر نکنم نیازی باشد معمولا وقتی زن مهریه اجرا گذارد مرد حاضر میشه توافقی طلاق دهد .یا عموما دادگاه ها وقتی زن مهریه ببخشد طلاق را صادر می‌کنند از باب کراهت زوجه .فکر نکنم لازم باشد ضرر و زیان مرد را دهد،!!