درخواست طلاق توافقی یا یک طرفه

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر طلاق توافقی صورت نگیره مدت زمان طلاق یک طرفه چقدر هستش؟ و اینکه فرمودید زن مهریشو توی دادگاه ببخشه دادگاه رای صادر میکنه میخوام بدونم زن با چه دلایلی میتونه بره و درخواست طلاق یک طرفه بده که مورد قبول دادگاه باشه غیر از شروط 12 گانه که نمیتونه ثابت کنه و 3 ماه هم هست که نامزد کردن. و اینکه اگر توی طلاق یک طرفه موفق شد مهریشم بخشید اونجا دیگه آقا کاری نمیتونه کنه مخالفتی بیاره؟ و یه سوال دیگه آقا چجوری میتونه بابت ضرر زیانش شکایت کنه یا اصلا بی احترامی هایی که به آقا شده راهی برای شکایت کردنش هست یا خیر ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مدت طلاق یکطرفه بستگی به شعر و‌اوقات رسیدگی آن دادگاه دارد . معمولا قضات در صورت بذل مهریه با طلاق موافقت مینمایند و دیوان‌نیز تایید مینماید ضرر و‌زیان‌باید اثبات شود و‌توهین نیز به همین صورت است