صدور سفته بابت ضمانت حسن انجام کار

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر من فروشنده هستم واسه شروع کار صاحب کار ازم سفته میخوان، اگر در قسمت توضیحات سفته نوشته شود بابت ضمانت است و درصورتی که دزدی یا خسارتی وارد شود استفاده می شود صاحب کار می تواند سوء استفاده ای کند؟! در چه صورت نمی تواند از سفته سوء استفاده کند؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم. 1. بهتر است در متن سفته یا قرارداد قید گردد این سفته بابت ضمانت قرارداد شماره.........مورخ......... و به رسم امانت نزد آقا/خانم......سپرده شده است. 2. در تکمیل این متن نوشته شود موضوع ضمانت چیست؛ مثلا،موضوع ضمانت عبارت است از:حسن انجام کار یا اتمام پروژه ی موضوع قرارداد و....کامل نوشته شود. 3. در سفته‌ی ضمانتی هیچگاه مقابل تاریخ سررسید، عبارت عندالمطالبه نوشته نشود. 4. اگر از شما خواسته شد تا کسی پشت سفته(ظَهر سفته)را امضا و ضمانت کند،مراقب باشید که آن شخص نیز ذیل امضاءش بنویسد که این سفته و امضاء بابت ضمانت است.موفق باشید.