مطالبه نفقه و ترک منزل مشترک

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر باشه...
منو همسرم بعد از یک دعوای طولانی تصمیم به طلاق گرفتیم من مهریمو اجرا گزاشتم و ماشینشون رو توقیف کردم...الان یک هفتس ایشون خونه نرفته رفته خونه پدر مادرش منم خونه مادرم هستم ...ازشون خواستم تا برام پول بریزن جواب ندادن حتی ب مادرشون هم گفتم تا زمانیکه طلاق نگرفتیم خرجم با پسرتونه ایشونم جواب ندادن...سرکار نمیرم و درامدی ندارم ...ایشون بسیار ادم بی مسئولیتی هست و بسیار تحت تاثیر خانوادشه حتی الان هم خانوادشون ایشون رو بردن خونشون ...خواستم بپرسم الان نفقه به من تعلق میگیره ؟؟چجور اقدام کنم برای گرفتن نفقه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی شما می توانید ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه و سپس از طریق طرح دادخواست مطالبه نفقه اقدام به دریافت نفقه خود نمایید لکن ابتدا بدانید چنانچه بدون عذر موجه منزل مشترک را ترک نموده باشید از تاریخ عدم تمکین به شما نفقه ای تعلق نمی گیرد .