آیا قرارداد مکتوب تنظیم نمودید؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
برای کودکم نیاز به پرستار دارم منتها به صورت پاره وقت در ماه ده روز و هر روز 5 ساعت حال باید چطور حق بیمه وسنوات و عیدی وپاراش وکل حقوق را محاسبه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود حق بیمه هم بر اساس 5 ساعت محاسبه میشود و‌در واقع به اندازه 20 روز حق بیمه در ماه باید به تامین اجتماعی پرداخت کنید کار تمام وقت 7/5 ساعت است حقوق تمام وقت 10 میلیون بیمه تمام وقت 2/600 پنج ساعت کار در روز 6/600 حقوق و مزایا دارد