آیا وام به یکی از طرفین واگذار شده لست؟

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید. خواستم بدونم اگه زن از وام ازدواج جهیزیه بگیره و صورتجلسه بنویسه که جهیزیه خریده، باید ذکر بشه از وام ازدواج بوده؟
و اینکه اگه طلاقی صورت بگیره با توجه به اینکه از وام ازوواج استفاده کرده میتونه جهیزیه رو ببره؟
در‌نهایت اینکه وام ازدواج برای هر دو زوج هست یا وام هرکس برای خودشه و استفادش آزاده؟ تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود وام ازدواج به زوجه و زوجه تعلق می‌گیرد اما ممکن است طرفین طی توافق وام را به یک نفر واگذار نمایند لذا خرید جهیزیه از وام جهیزیه زوج بوده و می‌تواند نسبت به ان مدعی باشد مگر آنکه زوج اقساط وام را خودش پرداخت نماید و نسبت به وجه ان مدعی باشد