آیا از ورثه پدربزرگ کسی صحت وصیت نامه را تایید می‌کند ؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تنفیذ وصیت نامه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدر من سال 99 قبل پدربزرگم فوت شد 4ماه پیش پدربزرگم فوت شده چون فرمانده نیرو انتظامی بود بیمه عمر داره خونه 300 متری داره تو سنندج سهام داره خانواده پدریم بعد فوت پدربزرگم وصیت نامه رو جلوی هیچکسی باز نکردن و اینکه پدربزرگم تو جا افتاده بود بخاطره سرطان جلوی چنتا از فامیلایه پدریم وصیت کرد که حق پسرم که فوت شده برای بچهاشه ایا ما میتونیم از طریق شکایت واسع خودم و برادرم اقدامی کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مطابق با قانون پدر پیش از پدربزرگ مرحوم شده است پس از ایشان ارث نمیبرد اما اگر وصیت پدر بزرگ صحت داشته باشد تا یک سوم اموال پدربزرگ می‌توان وصیت را اجرا کرد در صورت عدم دسترسی به وصیت نامه فیزیکی میتوانید اثبات و تنفیذ وصیت شفاهی را بخواهید و وصیت به اندازه قدرالسهم هر وارثی که وصیت را قبول داشته صحیح نافذ و نسبت به مابقی باطل است ..