الزام به تمکین زوجه و تهیه مسکن

دسته بندی : خانواده | الزام خوانده به تهیه مسکن جداگانه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روجه در تهران زندگی میکند زوج اظهار نامه تمکین عام وخاص داده و خواسته در ادرس جدید در کرج تمکین کند چطور باید پاسخ زوج داده شود زن حاصر به تمکین است به شرط اینکه در شان وی ود ر محل که ده سال زوجیت زندگی میکردندد خونه تهیه کند در ضمن زوج زن وبچه اش را از خونه قبلا بیرون انداخته و حالیه مادر وکودک در خونه پدری زندگی میکنن باتشکر از پاسخ شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.مسکن باید در شان زندگی خانوادگی و زوجه ، توسط زوج تهیه شود.در غیراینصورت در دادگاه الزام به تمکین مطرح کرده و دفاع کنید.