حذف نام همسر از شناسنامه

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه طلاق
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر
ببخشید میخواستم بدونم آقایی که به همسرش وکالت طلاق میده و خانم اقدام میکنه برای طلاق و طلاق صورت میگیره.
آیا امکان اینکه طلاق توی شناسنامه آقا ثبت نشده باشه و اسم همسر شون باشه داخل شناسنامه چون پیگیر نشدن هست یا خیر…؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و وقت بخیر با توجه به اینکه در راستای وکالت در طلاق که زوج به زوجه داده ،دادگاه گواهی عدم سازش صادر کرده و اگر زوج در دفترخانه حضور نداشته باشد مشکلی برای ثبت طلاق نیست و واقعه طلاق در سازمان ثبت ،ثبت شده است