وضعیت حقوقی چک برای معامله نا مشروع

دسته بندی : حقوقی | ابطال چک
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ببخشید من گرفتار یه موضوعی شدم میخوام واقعا منو راهنمایی کنید که چکار کنم
بنده پارسال تو آبان ماه با یکی آشنا شدم که کارش این بود بار از جنوب بفرسه تهران من خودمم جنوبیم این شخص هم جنوبیه خلاصه من یه مشتری تهرانی داشتم که بار لیفتراک داشت من قیمت با این تهرانی تموم کردم و اینا از من بابت بارشون ضمانت خواستن و من چک بهشون دادم توی ثبت چک صیاد قید کردم ضمانت ولی رو لاشه چک ننوشته بودم خلاصه بعد از گذشت امروز و فردا تحویل تهران میدم این آقا جنوبیه که همشهری ما هم حساب میشه گفت که بار توی قم گرفتن خلاصه اینقدر بحث شد و جلو نرفت گفت من کمکت میکنم و چک رو پاس میکنیم بازم امروز و فردا کرد تا اینکه توی اسفند طرف تهرانی به من زنگ زد گفت که من دست نگه میدارم خدا تو رو دوس داره بار از تعزیرات آزادش کردن ولی راننده ای که بار حمل کرده بود بار دزدیده یعنی از تعزیرات به راننده زنگ زده بودن که بیا بار آزاده چون روز اول این همشهری ما نزدیک نرفت اون تهرانی ها هم گفتن تا روال پرونده جلو بره به اسم راننده باشه حتی

کارشناس تعزیرات گفته که من شهادت میدم این بار متعلقه به این تهرانی ها

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پیشنهاد میشه شما برای دفاع در برابر مطالبه چک حاضر شوید یا دادخواست تقابل در برابر مطالبه وجه چک مطرح نمایید یا اگر اجراییه چک صادر شده شما دادخواست ابطال آن بواسطه نامشروع بودن جهت معامله ای که بابت آن چک ضمانتی صادر کرده اید تقدیم کنید،حتما لایحه را توسط وکلای سایت تنظیم نمایید تا متحمل زیان نشوید