چگونه ملک توقیفی بدهکار را به وجه نقد مطالبه کرد؟

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید زمینی که از طریق دادگاه توقیف شده سهم دادن 28ممیز28 وهر سهم محاسبه یک متر شده به ارزش متری14میلیون الان من پول نیاز دارم وزمین بخاطر مشاع بودن ومشخص نشدن جای دقیق این سهم فروش نمی‌شود آیا امکان شکایت من از صاحب اصلی زمین هست یانه زمین بنام سه نفر هست من از سهم کسی که محکوم به پرداخت دو سکه ودیه من هست زمین توقیف شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام با توجه به توقیفی زمین مشاع و شریک داشتن بدهکار شما خود بدهکار یا شرکا مجبور به پرداخت مطالبه شما خواهند شد.ضمنا چون ملک ایشان را توقیف کرده اید دیگر نمی توانید وجه طلب خود را جداگانه مطالبه کنید موفق باشید.