نفقه فرزند دختر شاغل

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

دورود من حدود شش سال هست متارکه کردم دو تا دختر دارم و هیچگونه ارتباطی با خانواده زن سابق ام نداشته و هر گونه ارتباط با فرزندانم هم با این حال که 30 و 31 ساله هستن بدلیل مخالفتهای مادرشون نداریم فرزند بزرگم دوسال پیش ازدوج کرده ولی دیگری هنوز بقول خودشان مجرد هست با اینحال که مرتبا نفقه پرداخت می کنم برای اذیت و آزار سالی دوبار
بتحریک خانواده مادرش شکایت میکنند که نفقه پرداخت نشده ومن باید در دادگاه حضور پیدا کنم و مدارک ارائه بدم که مرتب پرداخت شده تا سال بعد دوباره همین پروسه تکرار میشه.
تا جایی که من شنیدم آرایشگری و کاشت ناخن انجام میده و در آمد خوبی هم داره آیا با درخواست پرینت حسابش میتوانم شاغل بودنش رو ثابت کنم و از این اذیت و آزار هر ساله شون رهایی پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، اگر مجدد طرح دعوا کردن میتونید با ارائه مدارک و شواهد و مستندات نفقه ایشان را قطع نمایید با حکم دادگاه، اگر حقیقتا ایشان شاغل باشد.