تمکین زوجه وعدم بازگشت به زندگی

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام ،خانواده همسر بنده دخالت در زندگی ما دارند و اجازه نمیدن همسر و فرزندم برگردن منزل،با پلیس رفتیم درب منزلشون که با تاکید پلیس هم حاضر به برگشتن نشدن،پلیس گفت شکایت کن ،میخواستم ببینم چه شکایتی با چه مضمونی داشته باشم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر دادخواست الزام به تمکین داده‌اید و زوجه محکوم شده است و بازگشت به زندگی مشترک امتناع می‌کند راهکار قانونی دیگری وجود ندارد صرفاً زوحه ناشزه شده نفقه تعلق نخواهد گرفت البته اگر خانواده ایشان نسبت به شما توهین و فحاشی نسبت به شما داشتند می‌توانید جداگانه شکایت کیفری نمایید