تنظیم قرارداد ساختمانی

دسته بندی : حقوقی | املاک
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام و تشکر از شما . من برای بستن قرار داد یک پروژه که سه مرحله اجرایی دارد نیاز دارم که پیمانکار را مکلف کنم تا درصورت اتمام فاز اول بلافاصله فاز دوم وبعد از ان فاز 3 را شروع نماید چگونه میتوانم ان را در قرار دادفاز اول جانمایی کنم متشکرم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کاربر گرامی برای الزام طرف قرارداد به شرط مورد نظرتان نیاز به یک ضمانت اجرای مناسب دارید که مورد توافق پیمانکار نیز باشد. برای راهنمایی بیشتر می توانید از قسمت های درخواستهای حقوقی درخواست خود را ثبت کنید.