نحوه طلاق زوجه چگونه است

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخير براي طلاق زوجه مزاحمتون شدم من همشرم بيكاره و از سال١٤٠٠مادرش رو برده مشهد و همش من و فرزندم رو تنها ميگذاشت ميرفت اونجا من از اسفند١٤٠١از منزلش خارج شدم و هيچ هزينه اي بمن نميده من منزل پدرم هستم حتي دنبالم هم نيومده
بيكارم هست و براي طلاق اقدام كردم اومد كلي دروغ گفت و گفت بيست ميليون درامدم هست قاضي گفت ده تومنمش رو بده به خانمت گفت باشه ميدم ولي همش دروغه جالبه قاضي هر چي گفت رو بدون مدرك باور كرد،دو سه تا مدرك كلاهبرداري و دروغ ازش دارم حتي با امضاي من رفته زمين خريده من با اين مدارك ميتونم با گرفتن وكيل ازش جدا شم يا چون حق طلاق با اين هست نميشه كاري كرد و تا لحظه اي كه بخوادمن نميتونم كاري كنم؟مرسي

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود زوجه نمی‌تواند زوج طلاق راطلاق دهد مگر عسر وحرج و12 گانه عقدنامه را اثبات نماید برای پاسخ کامل میتوانید مشاوره تلفنی بگیرید