حق تصنیف اموال در قانون

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و ادب
میخواستم بدونم این درسته ‌که اگر زن در اثر دعوا و حفظ جان خانه را ترک کرده باشد و در خانه پدرش زندگی کند و این مدت قریب سه ماه طول بکشد اگر مرد بخواهد همسرش را طلاق بدهد تنصیف اموال به زن تعلق می گیرد یا نه ؟
پیشاپیش بسیار سپاسگزارم از پاسختان

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.مطابق قانون مدنی وقانون حمایت از خانواده چنانچه مرد در هر صورتی بدون موافقت زن بخواهد وی را طلاق دهد باید نصف اموالی که در دوران زندگی بدست آورده به ایشان بدهد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم