دادخواست الزام به تنظیم سند

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود. بنده سال 1401 موتورسیکلتی رو به شخصی فروختم و 20 روز وکالت فروش بهش دادم که تعویض پلاک انجام بده، بدلیل سهل انگاری یا هر مورد دیگه وقتش تمام شد و بنده هم دسترس نبودم که تمدید کنم براش، رفته دادسرا شکایت کرده علیه من و طلب دریافت خسارت دادرسی و الزام به تعویض پلاک کرده، دادگاه بدوی یکبار رأی عدم استماع صادر کرد و با اعتراض خواهان و ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر رأی ماهیتی صادر و پرونده مجدداً به دادگاه بدوی ارجاع شد و اینبار رأی به محکومیت بنده و تادیه دادرسی و تعویض پلاک برای خواهان داده شده، بنده الان باید چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مدارک شما باید بررسی شود چرا که اگر شما دخالتی در عدم تنظیم سند توسط خواهان پرونده نداشتین نمیبایست رای محکومیت صادر گردد لذع با توجه به ابهام موضوع پیش گفته شده مدارک میبایست بررسی گردد