از دواج و اذن پدر دختر

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، خسته نباشید، من دختری رو میخوام که پدرش ناراضی هستن از این موضوع ازدواج، میخواستم ببینم من میتونم این دختررو از طریق دادگاه عقد و یا صیغه کنم، با اجازه دادسرا، ، ؟ دختر 20 سالشه، و من 31، که بنده مطلقه هستم یک ازدواج ناموفق هم داشتم و یک دختر 8 ساله دارم، ودخترم پیش مادرش میمونه، من الان میخوام با این دختر ازدواج کنم شما ببخشید اگه میشه راهنمایی کنید ممنون،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.اذن پدر در ازدواج اول دختر الزامیست.در صورت تنویر بهتر موضوع از خدمات تماس تلفنی بهره برید.