مطالبه مهریه و حضانت فرزندان

دسته بندی : خانواده | حضانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سال 98 ازدواج کردم و حاصل این ازدواج دوقلو پسر هستش ' ایشون اعتیاد شدید دارن ' میخواستم بدونم میتونم از سه دونگ خونه ای ک ب نامش هست مهرم رو بگیرم و حضانت بچه هاروهم داشته باشم ' متشکرم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حضانت تا 7 سالگی بچه ها با شماست از 7 به بعد در صورت اثبات سو رفتار همسر میتونید بگیرید. مهریه هم اگر قیمت منزل از حد متعارف بیشتر باشه میتونید از مستثنیات خارج کنید و مطالبه کنید