راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ببخشید من یک سوال در مورد زندگی مشترکم دارم جناب شرمنده اما من الان حدود یکسال بیشتر که همسرم با اینکه در یک خانه هستیم ایشون از بنده تمکین در موارد جنسی و رفت و آمد و طرز پوشش و غیره اصلا به بنده توجه نمیکنن به طوری که من وارد خونه خودم هم که می‌خوام بشم باید در بزنم تا ایشون چادر و مانتو بپوشند چون میگن من لجنم و به ایشون نامحرم هستم من دوست ندارم ایشون برند آرایشگاه سر کار اما ایشون میگن به تو چه دوست دارم شما هم خیلی ناراحتی از این شرایط برو هر شب یک زن بیار ببر تو اتاق خودت من راستش خسته شدم با این اوضاع من هنوز صبر کردم چون دو تا پسر داریم و نمی‌خوام اونا رو عزبیت کنم حالا شما بفرمایید من با این شرایط میتونم پول به ایشون ندم فقط همون خرید مایحتاج خونه رو بگیرم ایشون خودش که داره کار می‌کنه دیگه برای ایشون مهم هم نیست که من راضی باشم از ایشون یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر زمانی که زن وشوهر با هم در یک منزل زندگی می کنند اصل بر این است که تمکین صورت می گیرد وخانم مستحق دریافت نفقه است وکسی که خلاف اصل را عنوان می کند باید دلیل ومدرکی مبنی بر آن داشته باشد‌.