راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، من با همسرم 6 ماهه عقد کردیم، پریشب سر کیف باهم بحث کردیم که من چندباره گفتم این کیفو بر ندار من دوست ندارم ولی بازم همون کیفو برداشته بود ،صبح ساعت 630 صبح پدرزنو مادرزنو ،با همسرم اومدن درحالی که پدرش حلقه ازدواج و النگو هاشو در آوردو بود اومدن با پدرم جرو بحث کردن الانم میگه فقط طلاق ،2 روزه نه میزارن تلفنو جواب بده، نه میزارن ببینمش که بازنم حرف بزنمو مشکلو حل کنم،الان دیگه زنم هم میگع طلاق میخاد،نمیزارن هم زنمو ببینم ،نه هم گوشیشو جواب میده ،الان من چیکار میتونم بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر بهتر است این موضوع را ازطریق وساطت خانواده ها حل شود ودر این زمینه از یک مشاوره خانواده کمک بگیرید که تا حدالامکان خانم از تصمیم گرفته منصرف شود ولی درصورت عدم حل موضوع حق طلاق با مرد است.