ارث و اثبات سبق تصرف

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
سعیده پولادمست
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

زمینی بدون سند در روستا به پدرم ارث رسیده بود و چهل سال در اختیار و تصرف پدرم بود.ودر آن امور کشاورزی میکرد.و روستاییان هم شاهد هستند. حالا که پدرم فوت کرده، پسرعمو مدعی سهم از این زمین شده و رفته دور زمین گچ ریخته و اطلاعیه فروش گذاشته است. من باید چکار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام طرف مدعی باید اثبات نماید و شما نیز از طریق معتمدین و شورای روستا سلف تصرف پدرتان را اثبات نمایید.