خانواده و مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
سعیده پولادمست
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

قیمت خونه 86 متری بنده در ستارخان حدود 11 میلیارد تومان است آیا جزو مستثنیات دین حساب میشه یا بعلت اینکه قیمتش بالاست توقیف میشه ؟ اگر توقیف بشه چه مقدارش به همسرم بابت مهریه اش میرسه؟
البته ماشین 206 هم دارم که چون تنها فرزندم که دختر است و معلولیت شدید داره بابت این موضوع ( رفت و آمد دخترم ) پلاک ویلچری گرفتم. آیا اون ماشین هم می‌تونه مستثنیات دین قرار بگیره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام بله آپارتمان جز مستثنیات دین هست البته تناسب آن ملاک عرف می‌باشد اما وسیله نقلیه زمانی جز مستثنیات هست که وسیله امرار معاش باشد در غیر این صورت مستثنیات دین محسوب نمی‌شود. باتشکر