طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، من با همسرم 6 ماهه عقد کردیم، پریشب سر کیف باهم بحث کردیم که من چندباره گفتم این کیفو بر ندار من دوست ندارم ولی بازم همون کیفو برداشته بود ،صبح ساعت 630 صبح پدرزنو مادرزنو ،با همسرم اومدن درحالی که پدرش حلقه ازدواج و النگو هاشو در آوردو بود اومدن با پدرم جرو بحث کردن الانم میگه فقط طلاق ،2 روزه نه میزارن تلفنو جواب بده، نه میزارن ببینمش که بازنم حرف بزنمو مشکلو حل کنم،الان دیگه زنم هم میگع طلاق میخاد،نمیزارن هم زنمو ببینم ،نه هم گوشیشو جواب میده ،الان من چیکار میتونم بکنم،از طریق خانواده هم راضی نمیشن،نمیزارن کلا با زنم ارتباط برقرار کنم ،میگن که فقط طلاق،هیچ دلیلی هم واسه این کارشون ندارن،الان بزارم اونا درخواست طلاق بدن بهتره یا من شکایت کنم که نمیزارن بازنم مشکلمو حل کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه شما ظاهراً در دوره عقد می‌باشید دادخواست الزام به تمکین را نمی‌توانید بدهید زیر ا منزلی مستقل برای خود ندارید ناچاراً در صورت طرح دعوای طلاق می‌توانید با آن مخالفت نمایید و‌تصمیم با دادگاه خواهد بود یا مهر را بذل نمایند یا علت موجه برای عسر و‌حرج ارایه دهند