درصورت تخلف چه کسی مسئول است؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام،
اگر من مجوز تاسیس موسسه زبان بگیرم و این موسسه توسط فرد دیگری اداره شود مشکلی پیش نمی‌آيد؟ و اگر فرد مورد اعتماد من تخلفی انجام بده آیا این امر متوجه من خواهد بود. چگونه می‌توانم مطمئن شوم که خطایی از ایشان سر نمی‌زند و برای محکم کاری چه کاری باید انجام داد؟
با اشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورت تخلف مسئولیت متوجه شما می باشد وکسی که با این مجوز فعالیت می کند باید فرد موثقی باشد وباید با او قرارداد داشته باشید وجهت اطمینان به همین منظور از او سفته بابت حسن انجام کار دریافت نمایید وشرایط به اجرا گذاشتن سفته نیز در قرارداد قید شود.