آیا آپارتمان مذکور جزء مستثنیات دین است؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجدد
الان آپارتمان 86 متری من در ستارخان که حدود 11 میلیارد تومان است و بنده دکتری مدیریت و کارمند بانک هستم در مطالبه مهریه از طرف همسرم جزو مستثنیات دین قرار میگیره یا بعلت قیمت آن خارج از عرف محسوب و توقیف میشه ؟
اگر توقیف بشه چه مقدار آن به همسرم میرسه؟
خواهش میکنم کلی جواب ندهید و مشخصا بفرمایید آپارتمان با این متراژ و قیمت متناسب با عرف است یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درثورتی مالی جزء مستثنیات دین محسوب می سود که اموال تان منصرف به آن مال باشد واینکه بالتر از شان تان نباشد. تشخیص اینکه بالاتر از شان است به عهده کارشناس رسمی دادگستری است