چک صیادی ثبت شده در سامانه صیاد

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

این شخص بنده را به تهدید مسدودی و یا مفقودی چک میکنه ومی گوید چک را ابطال خواهم کرد تا نتوانی برادشت بکنی در سر رسید موقعش ایا چنین کاری می تواند بکند چک ثبت شده است به اسم بنده ولی تایید نمی شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. بله ممکن است ولی در پاسخ به سوال شما به نظر می رسد که ایشان نمی تواند چنین اقدامی نماید، زیرا طریقه ی لغو چک در سامانه صیاد به این صورت است که در صورت وارد کردن هر کدام از اطلاعات چک به طور اشتباه از ناحیه صادر کننده یا انتقال دهنده چک صیاد، ایشان موظف است تا قبل از تایید چک در سامانه صیاد از سوی انتقال گیرنده ، با در دست داشتن لاشه چک، برای ابطال و حذف چک در سامانه صیاد به بانک صادر کننده دسته چک مراجعه کرده و تنها از این طریق، برای لغو چک در سامانه صیاد اقدام نماید.