طلاق بعد از نزدیکی و باکره بوده و تعلق مقدار مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
برای اقوام مشکلی پیش اومده میخاستم راهنمایی کنید
میخواستم بدونم در صورتی زن عقد نکاح باشه وبا زن رابطه بر قرارع شده باشع اما. زن باکره باشه و درخواست مهریه کنه مهریه تعلق میگیره. اگر میگیره چقدر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سوال مبهم است اگر منظورتان این است که زوجه بعلت مشکل پزشکی بعد از رابطه هنوز باکره هست،این بستکی به نظر دادگاه دارد چون در طلاق زن قبل از نزدیکی مرد موظف به پرداخت نصف مهریه است و بعد از نزدیکی کل مهریه را باید بپردازد .