محاسبه مهریه به نرخ روز

دسته بندی : خانواده | مهریه
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر همسر بنده از طریق اجرای اسناد اقدام‌ به گرفتن مهریه کرده و صد بیست میلیون نیز توقیف کرده و از طریق اجرای اسناد به حساب همسرم واریز شده سوالم اینه که اگر از طریق دادگاه برای مابقی مهریه اش اقدام‌نماید ایا مهریه باز به نرخ روز محاسبه میگردد یا به نرخی که اجرای اسناد اقدام‌به توقیف اموال بنده کرده و به همین‌منظور نیز مبلغی به حساب همسرم واریز شده ممنون میشم‌بفرمایید که بعد از اقدام از دادگاه برای باقیمانده مهریه،مهریه به چه نرخی مجدد حساب میگردد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر مهریه سکه هست مقدار پولی که از حساب شما برداشته شده در هر سالی که بوده محاسبه میکنند که آن موقع سکه چه قیمتی داشته و اون مقدار پول معادل چند سکه بوده بعد هر چقدر از سکه ها باقی بمونه به نرخ روز دوباره قیمت بروزرسانی میشه.