بازداشت در دعوای نفقه

دسته بندی : خانواده | نفقه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشی
این جانم امید عباسی هستم میخواهم بدانم آیا اجرا گذاشته نفقه در دادگاه اولی حکم بازداشت دارد یا ندارد ممنون میشوم راهنمایی کنید میتوانم در دادگاه حاظر نباشم و لایحه زمینه پرونده کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دریافت نفقه به دو صورت کیفری= ترک انفاق حقوقی= مطالبه نفقه می‌باشد • در دادگاه کیفری در صورتی که حاضر نشوید دادگاه می‌تواند دستور جلب شما را صادر نماید بهتر است در جلسه دادگاه ضامن به همراه داشته باشید در پرونده حقوقی‌پس‌از حکم و به مرحله اجرا رفتن آن و اینکه اعسار ندهید در مرحله اجرای احکام و عدم وصول محکوم به جلب خواهد داشت