چک و محکومیت به پرداخت و رد اعسار

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مبلݝ 700 میلیون چک برگشتی دارم و ورشکسته شدم درخواست اعسار زدم و دادگاه پیش پرداخت 70 میلیون با ماهی 15 میلیون رو تعیین کرد. طرف مقابل نسبت به این اعسار اعتراض کرده و دادگاه تجدید نظر حکم اعسار رو نپذیرفته و رای صادره رو کاملا ر د کرده است به این دلیل که در اعسار ثابت نکرده ام که مالم تلف شده و رای دادگاه رو شایسته تشخیص نداده و اعسار رو رد کرده است. سوال اول اینکه ایا می توانم به رای دادگاه تجدید نظر اعتراض کنم و خواهان بررسی مجدد پرونده شوم یا خیر؟ سوال دوم اینکه چون الان می تواند حکم جلب مرا بگیرد،در صورت جلب می توانم با وثیقه ازاد شوم تا دوباره درخواست اعسار داشنه باشم یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.به حکم قطعی نمیتوان اعتراض کرد مگر اعاده دادرسی. بله، می توانند با گرفتن‌جلب، شما را حبس کنند و با وثیقه میتوانید مرخصی بگیرید.