الزام به تمکین همسر و فرار از منزل دختر

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشی
دختر من چندین بار از خانه فرار کرده است و من چند روز خانه نبودم و در را قفل کرده ام مادر دخترم و دخترم از من شکایت کرده اند آیا حرف آنها به جایی می‌رسد یا من هم ترک از خانه برای آنها بزنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سوال شما دقیق مفهوم نیست برای فرار از منزل بستگی به سن دختر شما دارد برای الزام به تمکین میتوانید دادخواست بدهید ولی اگر در خونه رو قفل کرده آید و نتوانستند به منزل بروند دعوای شما رد خواهد شد