الزام به تنظیم سند ملکی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدربند فوت کرده مادرم قبل فوت موبایعنامه نوشته کل مال رابابت مهریه.سهم ارث به من منتقل گردیده است درحالی که توی 8ماه نه ثبت شده نه کد رهگیری داره سند خانه هم به نام پردم هست الان تنظیم به سند شده قاضی ردکرده.بابت شمارثبتی،که اشتباه دادن وموبایعنامه 3رقم.درامده انگارجعلی.باشه.دستکاری.شده آیا متواندسندبگیردمابایدچکارکنیم.درضمن.دوبرادرویک.خواهرامضاکرده.زیرمباینامعه.را

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه فرمودید شماره ثبت اشتباه بوده در استعلام دادگاه مالکیت متعلق به شخص دیگری بوده شما باید دادخواست خود را از اول با اطلاعات صحیح ارسال کنید