بذل مدت عقد موقت و‌چگونگی ان

دسته بندی : خانواده | طلاق
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر
اگر دو نفر صیغه نامه یکساله داشته باشند ، فقط حدود 2 ماه ازش گذشته باشه ، خانم اذیت کنه یا مشکلاتی وجود داشته باشه که آقا بخواد مابقی زمان رو کنسل کنه و صیغه نامه رو باطل کنه ، آیا امکانش هست ؟ و اگر بله به چه صورت باید اینکارو‌انحام بده؟
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بذل عقد موقت تشریفات خاصی ندارد و‌میتواند از طریق تماس یا اظهارنامه به اطلاع ایشان برسانید