راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید. بنده درسال 1374درخدمت سرباز معلمی دچار بیماری اعصاب و روان شدم و از آن زمان تا به الان قرص اعصاب مصرف میکنم و سه بارهم در بیمارستان اعصاب بستری شدم وهم اکنون با معلولیت خیلی شدید اعصاب تحت پوشش بهزیستی هستیم. ازآن وقت تا به الان اقدامی برای دریافت حقوق نکرده ام و نمیدانستم باید چ کار کنم از طرف چه ارگانی باید پیگیری کنم و آیا اصلا امکان پذیر است ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر باید این موضوع را از طریق آموزش وپرورش محل پیگیری نمایید.