درخواست طلاق و اجرای مهریه

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام ببخشید من‌ده ساله که ازدواج کردم یه دختر و یه پسر دارم منو محدود میکنه ده ساله فقط با خونواده خودش میریم گردش به خاطر مامانش حتی به یه پارچه فروشی هم نمیبره منو میگه مادرم از همه چی مهمه برام منم نمی‌گم که از مادرت جدا باش خوب مادرشه
منم دل دارم منم دوست دارم یه روز با خانوادم باشم ولی نمیزاره ده سال رو واقعا سختی کشیدم تحمل کردم دیگه نمیتونم ادامه بدم نه چیزی برام میخرن یه جایی هم برم مامانش یه جنگ میندازه من اگه طلاق بگیرم بچه هام چی میشن میتونم به جای مهریه بردارم میگه که نمیدم 200تا سکه مهریمه منم بچه هامو می‌خوام یه ماشین داره یه خونه به نامش حرف بزنم کتک می‌زنه ولی متاسفانه رنگ بدنم یه جوره کبود نمیشم اصلا پنج تا خواهر داره همشون ازدواج کردن با یه مادر پدرشم تازه فوت شده لطفا راهنماییم کنین من کلا میتونم بچه هامو ببینم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.فرزند دختر بعد 9 سال و پسر بعد 15 سال خودشان انتخاب می کنند با چه کسی زندگی کنند.تا 7 سالگی هم با مادر هستند.اگر حق طلاق در عقدنامه ندارید، درخواست طلاق شما ممکن است رد شود.مگر توافقی و با بخشش مهریه و برداشتن حق حضانت فرزندان جداشوید.