شرایط تقسیم ارث قبل از فوت

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، مادر من خانه ای داشت که تشخیص داد خانه اش را در زمان حیات خود به نام خواهر بزرگم کند تا ایشان به عنوان نماینده ما سه خواهر ، خانه را به ناممان نماید. بعد از گذشت چند سال، خواهرم هم خانه را فروخت و با پول آن سه خانه خرید . یکی از خانه ها را به نام هر سه نفرمان کرد و باز هم به پیشنهاد مادرم، دو خانه دیگر به نام خودش هست تا برادر زاده وقتی ازدواج کرد یکی از خانه ها به نامش زده شود. مادرم نمی‌خواهد که برادر م از داراییهایش سهمی داشته باشد. حال سوال این جاست آیا برادر من میتواند شکایت کند که چرا مادرم به او ارثی نداده؟! یا اینکه چرا یکی از خانه ها به نام ما یه نفر شده ؟! و به جای خودش به پسرش ارث رسیده است؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، خیر برادر شما نمیتواند شکایت کند، هر شخصی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و مادر شما نیز میتواند اموال خود را به هر شخصی که میخواهد انتقال دهد.