اختلاف با وکیل بر سر حق الوکاله

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وخسته نباشید یکی از آشناهامون در مورد پرونده طلاق و مهریه وکیل گرفته بودن که یه مبلغی رو باهم تفاوق کرده بودن ولی الان وکیل شون میکه به غیر اون مبلغ باید 15تومن دیگه بدن بابات پرونده مهریه ،لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی داره توافقشون چی بوده باشه. اگر بیش از توافق باشه مستحق نیست اما اگر توافق کردند باید پرداخت کنند. اگر جزییاتی هست میتونید تماس بگیرید