داوری خواسته تخلیه عین مستاجره و خسارات دادرسی

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام مستاجرم 4ماه اجاره نداده یه‌بار هم اظهار نامه فرستادم ارجاع دادن به اتحادیه داوری
هزینه داوری و هر چی خرجم بشه میتونم از مستاجر بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود باید در دادخواست مطروحه به داور کلیه خسارات دادرسی را مطالبه کنید پس از انشای رای داور هزینه داوری بر عهده ی شماست اما در حکم محکومیت مستاجر هزینه دادرسی ( حق الزحمه داوری و …)درج میگردد و قابلیت مطالبه همزمان با اجرا دارد