حضانت فرزندان و حضور در کنار انان

دسته بندی : خانواده | حضانت
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده خانمی هستم که حدودا سه ساله طلاق گرفتم و حضانت دخترم با پدرشه. دخترم هفت سالشه. زمان طلاق دخترم چون وابستگی شدیدی به پدرش داشت من حضانت رو قبول نکردم که بچه آسیب نبینه. الان بچه وابستگی آنچنانی به پدرش نداره و دوس داره بیشتر اوقات با من باشه. دخترم ازم درخواست کرده که توی جشن پایان سالشون شرکت کنم به همین دلیل به بابای دخترم پیام دادم و تاریخ جشن و ساعت رو پرسیدم که توی جشن شرکت کنم ایشان به من گفتند که نمیتونی باشی. آیا بنده میتونم با مدیر مدرسه صحبت کنم و در جشن شرکت کنم؟ اگر مدیر موافقت نکرد چکار کنم؟ آیا پدر بچه میتونه مانع شرکت کردن من در جشن پایان سال بشه یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.مانع قانونی بر حضور شما در جشن فرزند در یک مکان عمومی مثل مدرسه متصور نیست.