عدم تمکین خاص و عام زوجه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. خواستم بدونم اگر زوجه در منزل مشترک با زوج باشد ولی بصورتی که صبح بدون اجازه زوج از خانه بیرون رفته و شب فقط برای خواب برگردد و عملا هیچ گونه کاری اعم از پخت و پز و نظافت منزل و... را انجام ندهد حتی تمکین خاص هم نکند میتوان برای او دادخواست عدم تمکین ارسال کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. بله می توانید دادخواست الزام به تمکین زوجه، تقدیم دادگاه خانواده نمایید.