ارث و انحصار وراثت فرزند

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بادرود، در ادامه روند دادرسی بعد فوت پدر جهت طلب حق الارث زمین ماترک والده شان که خود پدر خواهان بودند بیعنامه ای بین من ‌پدر تحریر شد با وکیل، الان پدر برحمت خدا رفتند. مشاور محترم آدمه روند با قایم مقامی بنده را پیشنهاد نمودند البته با حصر وراثت،،ماده 219 ،،، در ادامه روند اجرای احکام وکالت از سایر ورثه الزامی است؟ عزیزان فاقد اوراق هویت در خارج کشورند و پای کار نخواهند آمد.. لذا لطف می کنید دادهواست متناسب را راهنمایی بفرمایید تا بمشکل مواجه نشوم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.با فوت پدر ، سهم الارث ایشان خود تبدیل به ارثیه فرزندانش می شود. شما تنها ذینفع نیستید.در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانید از تماس تلفنی بهره ببرید.