وکالت بلاعزل با سلب حق فروش

دسته بندی : حقوقی | وکالت
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود و احترام خدمت اساتید محترم.
من 13 سال پیش بر حسب شرایطی و اطمینان خاطری که به برادرم داشتم و بلد نبودن قوانین، وکالت بلاعزل و همینطور حق فروش رو در وکالتنامه از خودم گرفتم و بابت دو واحد منزلم به ایشون دادم.
و حالا بلحاظی پشیمون شدم.
و چون نمیتونستم وکالتمو به علت بلاعزل بودن پس بگیرم ، واحدهامو قبل از اینکه بنام خودش بزنه من بنام همسر و فرزندم کردم ،
آیا برادرم میتونه شکایتی کنه؟
و اگر شکایت کنه این بنام زدن من چه حکمی از نظر قانونی داره ؟
با تشکر🙏💐

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام متن وکالت‌نامه جهت اظهار نظر باید رویت گردد