بنا کردن منزل در زمین اجاره ای

دسته بندی : حقوقی | املاک
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از پدربزرگ مادریم زمینی رو 10 سال پیش اجاره کردم و در ان خانه ای ساختم( زمین کشاورزی) الان مدت اجاره ی من تمام شده و پدربزرگم فوت کرده و وارثین میگویند این خانه مال ان هاست و ملک جزو اراضی ملی می باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.با شرایطی شما می توانید ادعای حق روی ملک داشته باشید یا در تصرف شما باشد یا در ازای اجرت به صاحب زمین بدهید.