نحوه اخذ سند ملک وراثتی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. پدرم در دهه 60 سهم برادران و خواهرانش را از خانه پدریشان خریده و کاغذ رضایت و امضای آنها موجود است. خانه را تخریب کرده و ساختمان جدیدی ساخته. ولی سند رسمی منگوله دار یا تک برگ نگرفته است. پدرم فوت شده است.
الان ما چگونه برای آن ساختمان سند بگیریم؟به نام چه کسی باشد؟به کدام اداره مراجعه کنیم؟6 فرزند هستیم و مادرمان.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، هر کدام از ورثه با در دست داشتن گواهی حصر وراثت و قولنامه ای که پدر شما دارد میتوانید نسبت به اثبات مالکیت و تنظیم سند اقدام کنید،ولی بهتر است همه ورثه یک دادخواست مطرح کنید با موضوع اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند علیه ورثه پدربزرگ .