گم شدن اسناد املاک غیز منقول

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به صدور سند مالکیت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
پدر بنده دو قطعه زمین در مشهد داشت که محدوده اون زمین رو به ما گفته بود و سندش هم تا قبل فوتش موجود بود اما بعد از فوتش هیچ مدرکی برای پیدا کردن اون زمین نداریم،سوالم اینه که امکان پیدا کردن اون زمین وجود داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله قابل پیگیری هست در شورای روستا و سازمان ثبت اسناد قابل پیگیری هستند اگر بنام باشند. اگر مدارک یا جزییاتی دارید میتونید تماس بگیرید در خدمتم