حقوق خانواده زن و شوهر

دسته بندی : خانواده | طلاق
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

ببخشید این شرایطی که برای عسر و حرج نوشتید، وجود نداره.

آیا خود شک و بدببنی، بدون خطر جانی و ... میتونه دلیل صدور رای طلاق باشه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

واقعیت امر این نکته است که با مراجعه زن به دادگاه و طرح شکوائیه با موضوع طلاق به دلیل شک و بدبینی شوهر، قاضی دادگاه در ابتدای امر، این موضوع را مورد بررسی و تحقیق قرار خواهد داد که واقعا زوجه علت اصلی شک و بدبینی شوهر خود است یا خیر. برای چنین ارزیابی و تحقیقاتی ضروری است که حتما دفاعیات شوهر را نیز استماع نماید.