قرارداد پیمانکاری و ساخت بنا

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کارفرما حاظر نیست تغییرات درقراردادذکر شود وبا همان قیمت کار به صورت تخت کار به صورت دایره اجرا شود و نحوه اجرا کار نسبت به قرارداد قبلی خیلی سخت وزمان بیشتری می‌برد اگر شکایت کنم چه میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.شما طبق قرارداد عمل کنید البته اگر کتبی باشد بهتر است.در صورت عدم همکاری ایشان با راهنمایی وکیل طرح دععوی کنید. در صورت نیاز از مشاوره تلفنی بهره ببرید.