حقوق ارث خانواده حیات

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
عموی بزرگم رحمت خدا رفتن تازگیا
زن اولشون هم قبل ایشون فوت شده بود
و تجدید فراش کرده بودن
مادربزرگم در قید حیات هستش
خواستیم بدونیم ک بعد فوت ایشون از حقوقشون ک از دولت قراره دریافت کنن همسر جدیدشون(نه از ارثیه شون،
ارثشون قبل فوت تقسیم شده بود)
چیزی ب مادربزرگ میرسه یا کلا سهم و حق خانومش هست؟؟
این یه سوال و اینکه اگه قرار باشه ب مادر بزرگ برسه یه بخشی از حقوقش
بچه‌های عمو میتونن ب تنهایی رضایت بدن ک کل حقوق ب خانومش برسه یا این حقو ندارن ؟
خیلی ممنونم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام حقوق به همسر میرسه حالا اگر چند همسر داشته باشه بین همسران تقسیم میشه و رضایت کسی هم شرط نیست در صورتی که هیچ همسری وجود نداشته باشه اون موقع به دخترانی که همسری ندارند و حقوقی هم ندارند میرسه حالا اگر چند دختر داشته باشه بین دختران تقسیم میشه پس اول همسر مرحله بعد دختر و در مورد حقوق متوفی هیچ کس رصایت هیچ کس شرط نیست و طبق. روال بالا هست