اعسار از رداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اجرای احکام
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام عرض ادب،بنده در سال 97 ضامن اعسار به مبلغ 40 میلیون یه بنده خدایی شدم که مبلغ 15 میلیون پیش پرداخت داشته و مابقی از قرار ماهی 5 میلیون که تا به امروز پرداخت نکرده است و متاسفانه چند روز پیش حساب‌های بنده و نیز شماره تلفن‌های به نام بنده و نیز کد ملی رو مسدود کرده اند و از آنجایی که من ضامن پرداخت اقساط بوده ام آیا میتوانم کل مبلغ رو خودم اقساطی پرداخت کنم که حسابهام و سایر....از مسدودی در بیاد و اگر نمیشه چه راهکار قانونی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما باید مجزا خودتان دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید و در جلسه رسیدگی شاهد ببرید تا ثابت کنید توان پرداخت مبلغ را به طور یکجا ندارید